Aanhangwagens Limburg Knapen

Aanhangwagens Knapen in Limburg is dé referentie op het gebied van aanhangwagens. U kunt bij ons reeds geruime tijd terecht voor diverse soorten aanhangwagens in allerlei gewichten en afmetingen.

gereedschappen knapen

Aanhangwagens Knapen

Aanhangwagens Knapen is dé referentie op het gebied van aanhangwagens. U kunt bij ons reeds geruime tijd terecht voor diverse soorten aanhangwagens in allerlei gewichten en afmetingen. Onze dienstverlening bestaat uit zowel verhuur, verkoop als onderhoud en we staan gekend voor onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Korte leveringstijden, een grote voorraad en een klantvriendelijke aanpak zijn bij ons troef aan huis. Heeft u dus een aanhangwagen nodig? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Aanhangwagen Limburg

Aanhangwagens zijn snel en eenvoudig

Een aanhangwagen heeft als grote troef dat u niet langer afhankelijk bent van anderen om uw bezittingen te vervoeren van de ene plek naar de andere. Denk bijvoorbeeld aan een verhuis! U heeft ongetwijfeld enkele grotere meubelstukken als zetels, tafels en stoelen. U hoeft met een aanhangwagen niet langer te rekenen op een derde partij, aangezien u het vervoersmiddel volledig zelf ter handen heeft.

En niet alleen bij een verhuis, maar ook bijvoorbeeld bij een renovatie – als dan niet gedeeltelijk – komt een aanhangwagen altijd wel van pas. Het vervoer van bouwmateriaal, het vervoer van brokstukken en ga zo maar verder: alles kan snel en eenvoudig worden vervoerd wanneer u maar wilt en naar maar u waar wilt. En wat bijvoorbeeld met het transport van uw fietsen en/brommers? Als u een tripje heeft gepland met familie of vrienden, is dit de meest handige oplossing om deze te verplaatsen naar uw eindbestemming.

Aanhangwagens Limburg

Alle types aanhangwagens beschikbaar

Bij aanhangwagens Knapen bent u zeker van een ruim aanbod van aanhangwagens. Naargelang uw behoeften en doeleinden, stellen wij de meest geschikte aanhangwagen voor u beschikbaar. Ongeacht uw situatie, met ons als partner in aanhangwagens bent u zeker van een kwalitatief én veilig vervoer van al uw bezittingen.

Gaande van kippers (voor het vervoer van zand, steen, aarde, bouwafval) tot plateaus (geremd of ongeremd), van reclame aanhangwagens tot bakaanhangwagens (geremd of ongeremd), van huiven (standaard of op maat gemaakt) tot gesloten aanhangwagens, van multitransporters (voor multifunctioneel gebruik) tot auto autotransporters (voor het vervoer van auto’s): Aanhangwagens Knapen heeft alle mogelijke opties ter beschikking.

Aanhangwagens Limburg

Waarom aanhangwagens van Knapen beter zijn!

Aanhangwagens Knapen is zich bewust van zowel de nodige portie veiligheid als kwaliteit. Vaak staan klanten niet stil bij de tekortkomingen die aanhangwagens met zich mee kunnen brengen. Wij stellen daarom alleen aanhangwagens ter beschikking – zowel voor verhuur als verkoop – die 100% betrouwbaar zijn en u de ideale combinatie van veiligheid en klasse biedt.

Overweegt u de aankoop van een aanhangwagen of wenst u een exemplaar te huren? Laat u dan adviseren door onze medewerkers en wees zeker van de meest geschikte aanhangwagen, aangepast aan uw noden, wensen én budget. U kunt ons hiervoor steeds contacteren op 013 66 45 00 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We trachten u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!

Merken van Gereedschappen

ironside
Agatec Altrad Brennenstuhl Carat CMT Dab Pompen Eduard Facom Festool Fischer Futech Henra Hewitool Klingspor Knipex Kranzle Led Lenser Makita Meno Norton Clipper Perfect Pro PGB Europe Polet Prof Praxis Rami Yokota Recta Vit SDMO Solide Soudal Spax Stanley Sympafix Vabotec Wedi Trade Wera - Beltracy contimac milwaukee kaeser