​Voertuiginrichting

De missie van firma Knapen en Avietech bestaat erin om elke vakman een degelijke bedrijfswageninrichting te bezorgen en hem zo een aangename werkomgeving aan te bieden. Dit oogt veel fraaier en ordelijker voor de particuliere klant die per direct een ordelijk beeld ziet en zich gerustgesteld voelt. Je hoort het, een degelijke ordelijke inrichting is een binnenkomer bij uw eindklant. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen voor de samenstelling van uw bedrijfswageninrichting? Geen probleem, wij komen naar u met een volledig ingericht demovoertuig om uw noden te bespreken en u de best passende offerte te maken.

U kan enorm veel terugvinden in onze winkel van 1700m², wij bieden steeds een uitgebreid gamma aan. Breng dus zeker een bezoek aan onze winkel. Kan u niet vinden wat u zoekt? Spreek dan één van onze medewerkers aan en wij helpen u graag verder.

Door op onderstaande logo’s te klikken gaat u naar onze leverancierspagina waar u een catalogus kan terugvinden van de artikels die wij voor u kunnen bestellen.

Leveranciers "​Voertuiginrichting":