Huidige vacatures

De grote kracht van Knapen Gereedschappen schuilt in het dynamische en gemotiveerde team. Geen enkele inspanning is ons te veel om onze klanten snel en correct te bedienen. Onze voldoening halen we uit tevreden klanten. De sterke, positieve groepssfeer maakt het een plezier om bij Knapen Gereedschappen te werken. Samen werken we hard aan de verdere groei van onze onderneming.

Knapen gereedschappen zoekt momenteel

Kassa- en winkelbediende

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je technische affiniteit? Dan ben jij de geknipte persoon!

Om ons team in de winkel in Bekkevoort te versterken zijn wij op zoek naar een kassa- en winkelbediende. Samen met onze winkelverantwoordelijke en de andere collega’s sta je in voor de verkoop in de winkel en het afhandelen van orders. Het bijstaan van onze klanten met raad en daad en de orde en netheid in onze winkel bewaren, behoren ook tot je takenpakket.

Wij zoeken een commercieel ingestelde collega die punctueel, collegiaal en vlot in omgang is. Je kan vlot werken met een computer en je beschikt over technische affiniteit. Enige kassa ervaring en technische kennis is een pluspunt. Verder kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf met een jong en dynamisch team.

We bieden voor deze functie een aantrekkelijke verloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden aan.

Ben jij de kassa- winkelbediende die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op en stuur je cv en motivatiebrief naar jens@gereedschappenknapen.be.

Vrije sollicitatie, kom jij ons gedreven team versterken?