Huidige vacatures

De grote kracht van Knapen Gereedschappen schuilt in het dynamische en gemotiveerde team. Geen enkele inspanning is ons te veel om onze klanten snel en correct te bedienen. Onze voldoening halen we uit tevreden klanten. De sterke, positieve groepssfeer maakt het een plezier om bij Knapen Gereedschappen te werken. Samen werken we hard aan de verdere groei van onze onderneming.

Knapen gereedschappen zoekt momenteel

Zelfstandig werkende duizendpoot

Ben jij een vlotte prater met een gezonde portie humor dan zijn wij naar jou op zoek!

Voor onze dagelijkse leverroutes door Vlaams-Brabant en Limburg zijn we op zoek naar een gedreven, representatieve en zelfstandig werkende duizendpoot die het ook aandurft kleine herstellingen uit te voeren. Je hebt een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden in één van de snelst groeiende en vooruitstrevende bedrijven in de branche van bevestigingsmateriaal en gereedschappen. Verder kom je terecht in een jong en dynamisch team.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bezorgen en afhalen van bestellingen met een bestelwagen en/of vrachtwagen. Rijbewijs B is hiervoor vereist, rijbewijs BE en/of C is een pluspunt. Daarnaast behoort het uitvoeren van enkele magazijniers taken, kleine herstellingen aan aanhangwagens en het transport van aanhangwagens tot het takenpakket. Technisch inzicht is dus een must.

We bieden voor deze functie een aantrekkelijke verloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden aan.

Ben jij het multi-inzetbare talent dat wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op en stuur je cv en motivatiebrief naar info@gereedschappenknapen.be

Vrije sollicitatie, kom jij ons gedreven team versterken?